ΑΓΓΛΙΚΑ Α’-Β’-Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Αγγλικά για παιδιά Α’, Β’ & Γ Δημοτικού
για ένα σωστό ξεκίνημα στη ξένη γλώσσα

(Proficiency (C2) στην Γ’ Γυμνασίου ή Α’ Λυκείου)

Βασικές μας αρχές:

Χρήση της γλώσσας από τη πρώτη μέρα μάθησης, ενθουσιασμός, θεατρικό παιχνίδι φυσικά και ψηφιακά, επικοινωνία και ομαδικότητα μαζί με πολύ μουσική, τραγούδι και ζεστή ατμόσφαιρα όπου κάθε μαθητής αντιμετωπίζετε σαν ξεχωριστή μονάδα και προσωπικότητα.

Η μέθοδος και τα βιβλία μας HAPPY FACES (A’ & B’ Juniors) και WINDOWS2LIFE (A’ class – Proficiency) είναι συγγραφής και έκδοσης του κ. Άκη Δαβανέλλου, MA (ELT) – The Iguana Project. Είναι βασισμένα στη επικοινωνιακή μέθοδο, εικονογραφημένα με αισθητική από καλλιτέχνες της σχολής Καλών Τεχνών και χρησιμοποιούνται από 150+ Κέντρα Ξένων Γλωσσών και ιδιωτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα σε φυσική αλλά και ψηφιακή μορφή.

Ψηφιοποιήσαμε όλες τις εργασίες / ασκήσεις για το σπίτι και το ονομάσαμε e- homework … απαλλάξαμε τη μαμά από την επίβλεψη της ξένης γλώσσας στο σπίτι και πάντα με 100% επιβλεπόμενη εργασία ο προσωπικός καθηγητής του κάθε μαθητή είναι πάντα εκεί για συμβουλές, παρατηρήσεις και συνεχόμενη βελτίωση σε προσωπικό επίπεδο.

Με τη χρήση της τεχνολογίας από πιστοποιημένους καθηγητές.
α. μειώνουμε τις επισκέψεις σας στο Κέντρο, και σας εξοικονομούμε χρόνο στη καθημερινότητά σας.
β. Εσείς κάνετε την επιλογή του πακέτου των διδάκτρων σύμφωνα με τις ανάγκες σας και
γ. σας δίνουμε τη δυνατότητα ‘με το πάτημα ενός πλήκτρου’ να παρακολουθείτε, ακόμη και καθημερινά, τη πορεία του μαθητή από την άνεση του σπιτιού σας.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ

 

Α. ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (με φυσική παρουσία στη φυσική αίθουσα)

 

Β. ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (σε πραγματικό χρόνο σε ψηφιακή αίθουσα)

 

Γ. ME ΜΙΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ (blended learning)

 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ Ή ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΑΣ