ΑΓΓΛΙΚΑ για παιδιά / εφήβους / προετοιμασία εξετάσεων

Αγγλικά για παιδιά και εφήβους, προετοιμασία εξετάσεων

(Cambridge, Michigan, MSU, ESB, LRN, TIE, NOCN, TOIEC, TOEFL, IELTS)

Βασικές μας αρχές:

Εδώ και 60 χρόνια μας διακατέχει το ίδιο πνεύμα το οποίο, λόγω της μακράς διάρκειας μας στο χώρο, πάντα προσαρμόζετε ανάλογα με τις εποχές και τις συνθήκες τους!! ‘ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΝΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ’. Η προσπάθεια αυτή δεν θα είχε αντίκρισμα εάν όλοι οι σπουδαστές μας δεν αποκτούσαν ένα έγκυρο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.

Ο κ. Άκης Δαβανέλλος, MA (ELT) είναι γνωστός σα συγγραφέας στο πανελλήνιο μέσω των βιβλίων εξετάσεων που έχει συγγράψει. Γι’ αυτό το λόγο προσφέρουμε την υπηρεσία Exam Lab σε φυσική και ψηφιακή μορφή όπου οι μαθητές προετοιμάζονται για το πιστοποιητικό που έχει επιλεχθεί μέσω συνεχόμενων/απεριόριστων προσομοιώσεων της εξέτασης στα γραπτά και στα προφορικά.

Επίσης προσφέρουμε στους σπουδαστές μας την υπηρεσία Let’s Talk όπου συνομιλούν και έρχονται σε επαφή με Άγγλους καθηγητές για εξοικείωση και αύξηση αυτοπεποίθησης.

Ζωντανές παρουσιάσεις με χρήση τεχνολογίας, έρευνες σε πεδία ενδιαφέροντος, εμπλοκή της καθημερινής ζωής στο μάθημα κλπ. είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που θα βοηθήσουνε τους μαθητές στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους ζωή (Life Skills).

Σ’ αυτά τα επίπεδα είναι ακόμη πιο επιβεβλημένη η γονική παρακολούθηση την οποία μπορείτε να έχετε ‘με το πάτημα ενός πλήκτρου’ από την άνεση του σπιτιού σας.

Με τη χρήση της τεχνολογίας από πιστοποιημένους καθηγητές.α. μειώνουμε τις επισκέψεις σας στο Κέντρο, και σας εξοικονομούμε χρόνο στη καθημερινότητά σας.β. Εσείς κάνετε την επιλογή του πακέτου των διδάκτρων σύμφωνα με τις ανάγκες σας καιγ. σας δίνουμε τη δυνατότητα ‘με το πάτημα ενός πλήκτρου’ να παρακολουθείτε, ακόμη και καθημερινά, τη πορεία του μαθητή από την άνεση του σπιτιού σας.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ

 

Α. ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (με φυσική παρουσία στη φυσική αίθουσα)

 

Β. ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (σε πραγματικό χρόνο σε ψηφιακή αίθουσα)

 

Γ. ME ΜΙΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ (blended learning)

 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ Ή ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΑΣ