ΑΓΓΛΙΚΑ για φοιτητές, ενήλικες & επαγγελματίες

Βασικές μας αρχές:

Το Κέντρο μας είναι αναγνωρισμένο Κέντρο ενηλίκων και φοιτητών από το 1998 με τεράστια εμπειρία και απόλυτα καταρτισμένους-πιστοποιημένους καθηγητές για τις συγκεκριμένες ανάγκες των σπουδαστών μας, Από το 2010 προσφέρουμε και εξ’ αποστάσεως μάθηση (blended learning) σε όλα τα τμήματα ενηλίκων-φοιτητών κάνοντας το Κέντρο μας ένα σύγχρονο εργαστήριο μάθησης και απόκτησης αναγνωρισμένου πιστοποιητικού δίνοντάς σας τη δυνατότητα να φτιάξετε το πρόγραμμα σπουδών που σας ταιριάζει στην τιμή που σας διευκολύνει!!

 

ΕΠΙΠΕΔΑ, ΤΜΗΜΑΤΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ:

  • Απολύτως αρχαρίων (Α1 – Beginners)
  • Αρχαρίων με ελάχιστη έως λίγη γνώση (Α1/Α2 – False beginners)
  • Μέσων (Β1 – Intermediate)
  • B2 (Lower, από 4-8 μήνες)
  • C2 (Proficiency, από 5-8 μήνες)

 

*1-to-1 προσωπική διδασκαλία, κλειστά τμήματα 2-4 ατόμων, ανοικτά τμήματα 8 ατόμων)
* Cambridge, Michigan, MSU, ESB, LRN, TIE, NOCN, TOIEC, TOEFL, IELTS

Ο κ. Άκης Δαβανέλλος, MA (ELT) είναι γνωστός σα συγγραφέας στο πανελλήνιο μέσω του μεγάλου αριθμού εκπαιδευτικών βιβλίων και βιβλίων εξετάσεων που έχει συγγράψει και σχεδιάσει τόσο για Ελληνικές εταιρείες αλλά και εκδοτικές εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς. Η μέθοδος και το υλικό e-ENILIKES που χρησιμοποιούμε είναι πρότυπο υλικό και έχει γίνει αποδεκτό από Κέντρα Ξένων Γλωσσών που εφαρμόζουν το σύστημά μας σε όλη την Ελλάδα σε φυσική αλλά και ψηφιακή μορφή.

Για την άριστη προετοιμασία των εξετάσεων B2 (Lower) & C2 (Proficiency) σας προσφέρουμε την υπηρεσία Exam Lab σε φυσική και ψηφιακή μορφή όπου οι υποψήφιοι προετοιμάζονται για το πιστοποιητικό που έχει επιλεχθεί μέσω συνεχόμενων/απεριόριστων προσομοιώσεων της εξέτασης σε γραπτή και προφορική μορφή.

Εργασίες και εξάσκηση με στοχευμένες δράσεις, βοήθεια από μοντέρνα εκπαιδευτική τεχνολογία και πάντα με 100% επιβλεπόμενη εργασία, ο προσωπικός καθηγητής του κάθε σπουδαστή είναι πάντα εκεί για συμβουλές, παρατηρήσεις και συνεχόμενη βελτίωση σε προσωπικό επίπεδο.

Με τη χρήση της τεχνολογίας από πιστοποιημένους καθηγητές.α. μειώνουμε τις επισκέψεις σας στο Κέντρο, και σας εξοικονομούμε χρόνο στη καθημερινότητά σας.β. Εσείς κάνετε την επιλογή του πακέτου των διδάκτρων σύμφωνα με τις ανάγκες σας καιγ. σας δίνουμε τη δυνατότητα ‘με το πάτημα ενός πλήκτρου’ να παρακολουθείτε, ακόμη και καθημερινά, τη πορεία του μαθητή από την άνεση του σπιτιού σας.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ

 

Α. ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (με φυσική παρουσία στη φυσική αίθουσα)

 

Β. ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (σε πραγματικό χρόνο σε ψηφιακή αίθουσα)

 

Γ. ME ΜΙΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ (blended learning)

 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ Ή ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΑΣ