ΙΣΠΑΝΙΚΑ για παιδιά & εφήβους

Ισπανικά για παιδιά και εφήβους

(προετοιμασία εξετάσεων για όλα τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας)

Βασικές μας αρχές:

Χρήση της γλώσσας από τη πρώτη μέρα μάθησης, επικοινωνία και ομαδικότητα αλλά και κάθε μαθητής αντιμετωπίζετε σαν ξεχωριστή μονάδα και προσωπικότητα.
Γρήγορη (ταχύρυθμη) και αποτελεσματική μάθηση με υποστήριξη από υλικό δικής μας παραγωγής σε φυσική και ψηφιακή μορφή για γρήγορα αποτελέσματα και επιτάχυνση προς το στόχο.

Απόκτηση πιστοποιητικού σε απίστευτα σύντομο χρονικό διάστημα!!

Απεριόριστη προετοιμασία εξετάσεων με την υπηρεσία μας Exam Lab (σε φυσική και ψηφιακή μορφή) όπου οι μαθητές προετοιμάζονται για το πιστοποιητικό που έχει επιλεχθεί μέσω συνεχόμενων προσομοιώσεων της εξέτασης στα γραπτά και στα προφορικά.

Εργασία και εξάσκηση με στοχευμένες δράσεις, βοήθεια από μοντέρνα εκπαιδευτική τεχνολογία και πάντα με 100% επιβλεπόμενη εργασία. Ο προσωπικός καθηγητής του κάθε μαθητή είναι πάντα εκεί για συμβουλές, παρατηρήσεις και συνεχόμενη βελτίωση σε προσωπικό επίπεδο.

Με τη χρήση της τεχνολογίας από πιστοποιημένους καθηγητές.α. μειώνουμε τις επισκέψεις σας στο Κέντρο, και σας εξοικονομούμε χρόνο στη καθημερινότητά σας.β. Εσείς κάνετε την επιλογή του πακέτου των διδάκτρων σύμφωνα με τις ανάγκες σας καιγ. σας δίνουμε τη δυνατότητα ‘με το πάτημα ενός πλήκτρου’ να παρακολουθείτε, ακόμη και καθημερινά, τη πορεία του μαθητή από την άνεση του σπιτιού σας.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ

 

Α. ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (με φυσική παρουσία στη φυσική αίθουσα)

 

Β. ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (σε πραγματικό χρόνο σε ψηφιακή αίθουσα)

 

Γ. ME ΜΙΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ (blended learning)

 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ Ή ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΑΣ