ΙΤΑΛΙΚΑ για φοιτητές, ενήλικες & επαγγελματίες

Βασικές μας αρχές:

Το Κέντρο μας είναι αναγνωρισμένο Κέντρο ενηλίκων και φοιτητών από το 1998 με τεράστια εμπειρία και απόλυτα καταρτισμένους-πιστοποιημένους καθηγητές για τις συγκεκριμένες ανάγκες των σπουδαστών μας, Από το 2010 προσφέρουμε και εξ’ αποστάσεως μάθηση (blended learning) σε όλα τα τμήματα ενηλίκων-φοιτητών κάνοντας το Κέντρο μας ένα σύγχρονο εργαστήριο μάθησης και απόκτησης αναγνωρισμένου πιστοποιητικού δίνοντάς σας τη δυνατότητα να φτιάξετε το πρόγραμμα σπουδών που σας ταιριάζει στην τιμή που σας διευκολύνει!!

 

ΕΠΙΠΕΔΑ, ΤΜΗΜΑΤΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ:

  • Απολύτως αρχαρίων
  • Μέσων (Β1 – Intermediate)
  • Τμήματα εξετάσεων

 

*1-to-1 προσωπική διδασκαλία, κλειστά τμήματα 2-4 ατόμων, ανοικτά τμήματα 8 ατόμων)

Χρήση της γλώσσας από τη πρώτη μέρα μάθησης, επικοινωνία και ομαδικότητα αλλά και κάθε μαθητής αντιμετωπίζετε σαν ξεχωριστή μονάδα και προσωπικότητα. Γρήγορη (ταχύρυθμη) και αποτελεσματική μάθηση με υποστήριξη και από υλικό δικής μας παραγωγής σε φυσική και ψηφιακή μορφή για γρήγορα αποτελέσματα και επιτάχυνση προς το στόχο.

Απόκτηση πιστοποιητικού σε 16 μήνες!!

Απεριόριστη προετοιμασία εξετάσεων με την υπηρεσία μας Exam Lab (σε φυσική και ψηφιακή μορφή) όπου οι μαθητές προετοιμάζονται για το πιστοποιητικό που έχει επιλεχθεί μέσω συνεχόμενων/απεριόριστων προσομοιώσεων της εξέτασης στα γραπτά και στα προφορικά.

Εργασία και εξάσκηση με στοχευμένες δράσεις, βοήθεια από μοντέρνα εκπαιδευτική τεχνολογία και πάντα με 100% επιβλεπόμενη εργασία. Ο προσωπικός καθηγητής του κάθε μαθητή είναι πάντα εκεί για συμβουλές, παρατηρήσεις και συνεχόμενη βελτίωση σε προσωπικό επίπεδο.

Με τη χρήση της τεχνολογίας από πιστοποιημένους καθηγητές.α. μειώνουμε τις επισκέψεις σας στο Κέντρο, και σας εξοικονομούμε χρόνο στη καθημερινότητά σας.β. Εσείς κάνετε την επιλογή του πακέτου των διδάκτρων σύμφωνα με τις ανάγκες σας καιγ. σας δίνουμε τη δυνατότητα ‘με το πάτημα ενός πλήκτρου’ να παρακολουθείτε, ακόμη και καθημερινά, τη πορεία του μαθητή από την άνεση του σπιτιού σας.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ

 

Α. ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (με φυσική παρουσία στη φυσική αίθουσα)

 

Β. ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (σε πραγματικό χρόνο σε ψηφιακή αίθουσα)

 

Γ. ME ΜΙΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ (blended learning)

 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ Ή ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΑΣ